San Jose Sharks Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yahoo Fantasy Draft !!!

Goto down

Yahoo Fantasy Draft !!! Empty Yahoo Fantasy Draft !!!

Odoslať  Nabby Po august 30, 2010 7:39 pm

Neviem či s tím máte už niekto skúsenosti , v Yahoo Fantasy Draft sa draftuju hráči , no nie ako v iných súťažiach (!) tu môže mať každého hráča len jeden manažér ... keďže predpokladám že tú ligu nás vela nebude hrať nenastavil som minimum manažérov a do Play-off postúpia len 4tímy.
Draftuje sa Online čiže nájdeme čas v ktorom nás bude čo najviac Online naraz a ostatný si môžu nastaviť Auto-Pick čiže v akom poradí mu bude počítač draftovať !!! každý ma na pick 1:30 min. samozrejme na výber bude mať dlhšie kým bude čakať na pick ostatných...
body sa budú získavať napr. za strelené góly, asistencie, vyhrané buly body v Presilovke v oslabení atd... no myslel som aj na obráncov a súťažit budeme napr. aj v Hitoch a Blokoch ...

čas draftu som nastavil len tak , to sa ešte dohodneme ...

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/league/europeansharks web našej ligy ,snáď ste to pochopily a zaregistrujete sa do tejto ligy JA SOM TO HRAL MINULÝ ROK A JE TO FAKT SUPER !!!!

Ak máte otázky na každú rád odpoviem ...
Nabby
Nabby
Admin
Admin

Počet príspevkov : 143
Body : 215
Reputácia : 1
Registration date : 20.08.2010

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: