San Jose Sharks Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HokejForum.com - tímová tipovačka

2 posters

Goto down

HokejForum.com - tímová tipovačka Empty HokejForum.com - tímová tipovačka

Odoslať  Nabby St september 01, 2010 10:01 pm

Hokejfórum je jediné Česko - Slovenské fórum ktoré navštevujem a veľmi mi na ňom záleží a takisto mi záleží aj na súťaži/tipovačke ktorá je nepriehliadnutelnou súčasťou tejto stránky ... KTL - Klubová Tipovacia Liga už podla názvu je jasné že ide o tímovú tipovačku , čiže netipujete len za seba ale hlavne za váš tím !!! No je možnosť získať ak vecné ceny za výkony jednotlivca (minulý rok rôzne NHL veci - tričká,figurky,puky .. ) ...
A kěďže mi na tejto súťaži záleží bol by som rád keby zvnikol tím spomedzi vás fanúšikov SHARKS !!!

Pred začiatkom NHL a teda aj KTL je turnaj v tipovaní prípravných zápasov NHL - Elite Trophy , bol by som rád keby sa tu spravil tím a ten sa do tohto turnaju prihlásil aby ste vedeli či vás to bude baviť a vydržíte pri tom ako ja (jednoznačne súťaž/tipovačka pri ktorej som najdlhšie vydržal afro )) ...

V tíme sú 4 tiperí z čoho jeden je GM , prácou GM je informovať tipérov o novinkách získať logo, bannery no prakticky je to akoby radový típer Exclamation --- o Bannery a logo by som sa vám vedel postarať ...

Tipuje sa na riadnu hraciu dobu teda 60:00 min. 1 X 2 za správny tip 1 alebo 2 máte 2body za X/0 3body...

Ja som GM tímu SHARKS v KTL , minulý rok sme postúpili do Play-off kde sme boli blízko zdolaniu budúceho majstra Rolling Eyes ,,, škoda lebo je to fakt zábava a aj ceny boli lákavé ... k cenám som bol blízko aj ako jednotlivec v celkovej súťaži takže celá sezóna !!! som bol po polovici na 2.mieste zo všetkych tipujúcich !! no potom som musel začať tipovať tímovo no aj tak sa mi podarilo skončiť v TOP10 s čím som bol spokojný ... ceny získavali prvý 3. ... v PO tipovačke som sa držal celý čas na 2.mieste a už to vyzeral že sa pobijem o 1. a 2. miesto ... potom ma SHARKS úplne zrujnovalo Crying or Very sad a na Finále som niektore zápasy nemal možnosť natipovať Sad a skončil som 4. takisto 3.získavali ceny --- medzi nimi bola aj zástavka SHARKS (to ma fakt štvalo ... )

Brat tipoval iba tipovarčku MS no hneď sa mu podarili získať ceny , skončil druhý a získal tričko Rangers a Puk All-Stars Game -- tiež poteší ...

PÍŠTE SEM ZÚJEMCOVIA O TÚTO SÚŤAŽ - NEBUDETE LUTOVAŤ !!! A HLAVNE SA NA MNA NEVYSERTE AKO PRI YAHOO DRAFTE Very Happy Sad
Nabby
Nabby
Admin
Admin

Počet príspevkov : 143
Body : 215
Reputácia : 1
Registration date : 20.08.2010

Návrat hore Goto down

HokejForum.com - tímová tipovačka Empty Re: HokejForum.com - tímová tipovačka

Odoslať  Sharkman Pi september 03, 2010 12:44 am

Sry kámo, mám dost práce, rodinu...takže nemám dost prostoru zabývat se nějakou pravidelnou záležitostí...

...rád přispěju na forum občas nějakým názorem, kterej třeba i pomůže mladším klukům ozřejmit lépe chod v týmu nebo mít větší přehled apod., ale na nějaký soutěže jsem asi out....

...hodně štěstí na cestě k výhře...
Sharkman
Sharkman

Počet príspevkov : 72
Body : 97
Reputácia : 3
Registration date : 20.08.2010

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: