Boj o důležité body
4 posters
Strana 1 z 1
Boj o důležité body
Tak dneska doma proti Dallasu musíme vyhrát v normální hrací době, teda aspoň by bylo dobrý, kdyby jsme je porazili v normální hrací době. Musíme využít toho, že by neměl chytat Lehtonen a Dallas prostě porazit. Nesmíme si je nechat utýct, divize je vyrovnaná, takže každé zaváhání soupeřů z divize bude hrát roli, zvlášť ve vzájemných zápasech musíme máknout!
speedy- Počet príspevkov : 64
Body : 76
Reputácia : 0
Registration date : 25.08.2010
Re: Boj o důležité body
s Dallasem to bude hodně zajmavý - těm prevítům se daří na můj vkus až moc - i kdyby chytal Raycroft tak to nebude easy protože co sem slyšel tak je to v současnosti nej dvojka v lize...
..btw Nabokov v Rusku skončil a dveře do NHL má opět otevřené!!!!!!
..btw Nabokov v Rusku skončil a dveře do NHL má opět otevřené!!!!!!
Sharkman- Počet príspevkov : 72
Body : 97
Reputácia : 3
Registration date : 20.08.2010
Cože????? Nabby skončil v Rusku? Vyhodili ho nebo jak. Díky za info.
http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=5914905
part ways znaméná diplomaticky že se rozešli v dobrém po společné dohodě...
...asi to bude pravda protože Nabokov nemá nic moc čísla a asi pochopil že se tam jemu (a hlavně americké manželce) moc nelíbí....4letý kontrakt skončil poněkud rychle :-)
nicméně to znamená že ted bude ochotný podepsat za mnohem méně i kdyby jen do konce sezony - třeba Washington...
...přiznám, že sem byl rád že se uklidil do Ruska a tím pádem mě tolik nemrzelo, že hraje proti nám apod....jeho hra holí za bránou mi za těch 10let připadá jako takový brankářský standard, že je mi z Finů v těchto ohledech na blití....
part ways znaméná diplomaticky že se rozešli v dobrém po společné dohodě...
...asi to bude pravda protože Nabokov nemá nic moc čísla a asi pochopil že se tam jemu (a hlavně americké manželce) moc nelíbí....4letý kontrakt skončil poněkud rychle :-)
nicméně to znamená že ted bude ochotný podepsat za mnohem méně i kdyby jen do konce sezony - třeba Washington...
...přiznám, že sem byl rád že se uklidil do Ruska a tím pádem mě tolik nemrzelo, že hraje proti nám apod....jeho hra holí za bránou mi za těch 10let připadá jako takový brankářský standard, že je mi z Finů v těchto ohledech na blití....
Sharkman- Počet príspevkov : 72
Body : 97
Reputácia : 3
Len pre doplnenie info o nabbym:
1. ukončili kontrakt preto že naby mal niake rodinné problémi teda aspon tak to uvádzajú ofiacialne správy.
2. jeho manželna s ameriky ževraj s ním ani neodyšla do ruska takže asi preto sa rozhodol to ukončiť so SKA aby mohol byť s nou.
3. jeho štatisky v Rusku boli 8-8-0 sa mi zdá to je priemerny výsledok ale určite nie na bránkara s platom 6 mega. preto asi ani SKA nenamietalo na ukončenie spolupráce
4. osobne si myslim že si dá Nabby do konca roka pauzu a potom pojde niekde chytať tak za 4mega. tých možností bude viac.
K našej divízii:
Je to velmi natesno a zápasi by sme mali zvládať vyhrať. Dnes to proti Stars bol velký boj. začiatok sme podla mňa mali slabší no potom zapli chalani na vyššie otáčky, určite spraqvilo vela aj zranenie Morrowa v druhej tretine a vtedy sme otočili na 2:1 no Morrow sa vrátil a to Dallas nakoplo a dorovnali v závere sme nevyužili velk= šance a tiež sme mohli rozhonúť v predíženi no Raycroft predviedol hlavne proti Pattymu životné zákroky a to nás pripravilo o body a ešte za stavu 2:1 sme mohli dať na 4:1 no ako hovorím Raycroft zachytal neuveriteľne a hlavne vďaka jemu Dallas dokázal vyhrať. Ale proti Dallasu máme už dlhodobo slabšie štatistiky... musíme bodovať teda proti Kings a Ducks proti ktorým sa nám darí viac s Phoenix máme približne vyrovnánu bilanciu.
1. ukončili kontrakt preto že naby mal niake rodinné problémi teda aspon tak to uvádzajú ofiacialne správy.
2. jeho manželna s ameriky ževraj s ním ani neodyšla do ruska takže asi preto sa rozhodol to ukončiť so SKA aby mohol byť s nou.
3. jeho štatisky v Rusku boli 8-8-0 sa mi zdá to je priemerny výsledok ale určite nie na bránkara s platom 6 mega. preto asi ani SKA nenamietalo na ukončenie spolupráce
4. osobne si myslim že si dá Nabby do konca roka pauzu a potom pojde niekde chytať tak za 4mega. tých možností bude viac.
K našej divízii:
Je to velmi natesno a zápasi by sme mali zvládať vyhrať. Dnes to proti Stars bol velký boj. začiatok sme podla mňa mali slabší no potom zapli chalani na vyššie otáčky, určite spraqvilo vela aj zranenie Morrowa v druhej tretine a vtedy sme otočili na 2:1 no Morrow sa vrátil a to Dallas nakoplo a dorovnali v závere sme nevyužili velk= šance a tiež sme mohli rozhonúť v predíženi no Raycroft predviedol hlavne proti Pattymu životné zákroky a to nás pripravilo o body a ešte za stavu 2:1 sme mohli dať na 4:1 no ako hovorím Raycroft zachytal neuveriteľne a hlavne vďaka jemu Dallas dokázal vyhrať. Ale proti Dallasu máme už dlhodobo slabšie štatistiky... musíme bodovať teda proti Kings a Ducks proti ktorým sa nám darí viac s Phoenix máme približne vyrovnánu bilanciu.
žralok- Počet príspevkov : 63
Body : 80
Reputácia : 1
Setoguchi dal dva goly, uplně jsem čuměl snad mu to vydrží a konečně se probere. Teď je ovšem trošku mimo Patty, kterej už nedal gol taky dost dlouho. Dneska zápas v St. Louis bych opět viděl tak na remízu, letos hrajem dost vyrovnané výsledky a myslím, že dnešním dnem to bude pokračovat.
Dnes jsme zvládli velice důležitý zápas. Vlasic dal opět gol ten kluk se začíná rozstřelovat a o Loganovi Cotourovi vůbec nemluvím, protože to je borec, jestli mu taková forma vydrží tak nejlepší nováček sezony je jasnej
couture
kez by to vyhral predvadi paradni vykony ale letos je hodne talentovanych hracu ale doufam ze calder trophy skonci u nas
Heatley- Počet príspevkov : 22
Body : 24
Registration date : 23.08.2010
Dneska jsme zvládli další zápas s Phoenixem a máme tak 4 výhru v řadě, což je paráda. Jinak Vám všem přeji šťastné a veselé Vánoce a hodně úspěchů a zdraví do Nového roku:)
Už jsem tu dlouho nebyl a vidím, že se tady nic nezměnilo a nikdo jsem nechodí. Je to škoda, bohužel náš oblíbený tým se teď docela topí v prohrách. Jako 5 porážek za sebou z toho myslím 4 na domácím hřišti to je opravdu bída dokonce i z Torontem. Fuj teda. Mělo by se začít něco dělat jinak zacvhilku můžeme udělat play off pápá.
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: