Všeobecný topic - off season
+3
Hanz
žralok
Nabby
7 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Všeobecný topic - off season
No treba dúfať že sa nič nezmení bolo by fakt zlé keby tím musel mať taký Cap Space ako viacero tímov v NHL ATL,NSH,CBL ... to by nezvládol asi ani tak dobrý GM ako Doug Wilson ...
Nabby- Admin
- Počet príspevkov : 143
Body : 215
Reputácia : 1
Registration date : 20.08.2010
Přestože včera několik zdrojů informovalo, že San Jose nemají již o Antti Neimeho zájem, nyní se zdá, že by přece jenom mohl se Sharks podepsat jednoletou smlouvu.
Doug by ma veľmi sklamal ...
Doug by ma veľmi sklamal ...
Nabby- Admin
Nechci být za tupce a jednou tvrdit že Niemi se sharks nepodepíše, ted se zase rojí spekulace že ho tu zítra máme (1rok 2 mega). Niemiho neeee Byl by to moc velkej luxus a dosavadni dvojice nam stačí. Chce to obránce a útočníka, né Niemiho.... Co by pak bylo s Greissem ?
Hanz- Počet príspevkov : 21
Body : 21
Reputácia : 0
West coast source has confirmed Antti Niemi will sign with the Sharks as early as tomorrow. I hear 2M base, possibly for just the 1 year.
Nabby- Admin
Niake komenty z blogu Fearthefine ...
- kód:
Must have missed the memo where we still spend 4m on goalie(s) and dont upgrade the D at all.
--
Why would he…? But didn’t Wilson..say?
AAAARRRGGGHHH
--
Please don’t be true…please don’t be true…
--
tento ma pobavil :Maybe we could use him on the D-line. :D
Nabby- Admin
jj zdá se to ofiko....asi to nikdo nepochopí...ale cena a délka kontraktu je dobrá...podle mě mu museli jinde nabídnout i víc (min roků) ...vůbec se neodvažuju tipovat co z toho bude...greiss anitty se musej cejtit pěkně blbě a demotivovaně....greisse může rovnou střelit s něčím za beka protože ten už na nás sere forever
Sharkman- Počet príspevkov : 72
Body : 97
Reputácia : 3
to néé tak jsem se těšil na dvojici Nitty a Greiss, Niemiho rád nemám a myslím, že je průměrnej golman, nechci aby přišel Chudák Thomas Greiss, takhle ho vyšachovat, to se fakt Wilsonovi nepovedlo, jestli je to pravda a vidím, že nejsem jedinej fanda, kterýmu se to nelíbí
speedy- Počet príspevkov : 64
Body : 76
Registration date : 25.08.2010
Greissiho je mi strašne lúto Načo? Nitty je minimálne tak dobrá ako Niemi ... možno ho bral Wilson lebo mu vyšla PO a tam mal Nabby vždy problém... ako už ste spomínali , jeden z brankárov pôjde do trejdu ...
Nabby- Admin
Stejně nejlepší možná varianta pro mě byla, aby zůstal Nabby, jenže se bohužel nestalo a pak jsem si přál Nittyho a když ho podepsali, tak jsem měl radost, protože ten golman mi je hrozně sympatickej a ma na to tahnout tym a s Greissem jsem počíal, že teď během těch 2 sezon co tady bude Nitty, tak se budou střídat a pak se stane jedničkou on. Vše je ale uplně jinak, jak to tak vypadá
Ale no táák berme to s nadhledem, třeba je ten klučina zázračnej a dotáhne sjsi s průměrnou obranou ke
Ale jako dost hráčů co přišli do Sharks jsem nemusel a stejně jsem si je oblíbil tak hlavu vzhůru
Ale jako dost hráčů co přišli do Sharks jsem nemusel a stejně jsem si je oblíbil tak hlavu vzhůru
Okey, Niemi je žralok. Tečka. Teď mám nové přání, jmenuje se Marc-Andre Bergeron...
Hanz napísal:Okey, Niemi je žralok. Tečka. Teď mám nové přání, jmenuje se Marc-Andre Bergeron...
a já mám taky jedno přání: OWEN NOLEN
Michálek- Počet príspevkov : 11
Body : 16
Registration date : 23.08.2010
Veľmi dobre položené otázky na Fear The Fin ...
1) Are the Sharks better today than they were yesterday?
2) What happens to Thomas Greiss?
3) Is this the Sharks team that will start the season in Stockholm (i.e., no other free agent signings or trades)?
Moje Odpovede ...
1) Nie ,... áno podla mnohých je Niemi brankár do PO čo Nabby nebol, ale pozrime sa na to z druhej strany ... NIKTO by nebol dobrý v PO keby mal tolko volna čo Nabby , dosť mi to vadilo a teraz som dúfal že Nitty dá okolo 50zápasov a Greissi 30 , to by bolo akurát - perfetktné , ale teraz to bude predsa rovnako tak načo
2) Ťažká otázka trejd alebo AHL , možno ani jedno , možné je aj to že do trejdu pôjde Antero alebo bral Wlson Niemiho na trejd aj to je možné ...
3) Dúfam že nie , modlím sa že nie ...
1) Are the Sharks better today than they were yesterday?
2) What happens to Thomas Greiss?
3) Is this the Sharks team that will start the season in Stockholm (i.e., no other free agent signings or trades)?
Moje Odpovede ...
1) Nie ,... áno podla mnohých je Niemi brankár do PO čo Nabby nebol, ale pozrime sa na to z druhej strany ... NIKTO by nebol dobrý v PO keby mal tolko volna čo Nabby , dosť mi to vadilo a teraz som dúfal že Nitty dá okolo 50zápasov a Greissi 30 , to by bolo akurát - perfetktné , ale teraz to bude predsa rovnako tak načo
2) Ťažká otázka trejd alebo AHL , možno ani jedno , možné je aj to že do trejdu pôjde Antero alebo bral Wlson Niemiho na trejd aj to je možné ...
3) Dúfam že nie , modlím sa že nie ...
Naposledy upravil Nabby dňa Pi september 03, 2010 10:27 am, celkom upravené 1 krát.
Nabby- Admin
Já dospěl taky k možnosti které jsem četl taky na ang. foru a to že:
2010-2011 Greiss trade, Nitty + Niemi tandem
2011-2012 Zůstane jen jeden z nich...pravděpodobně Niemi zachytá solidně a za rok uteče jako Malhotra k někomu za 3-3,5 míče...nebo bude vyměněn během sezony nebo bude vyměněn Nitty po sezoně...
Stalock dvojka
2012-2013 Stalock se ujímá žezla protože ukázal že na to má....nebo příjde někdo úplně novej (to za předpokladu že u nás Niemi nepodepsal rok předtím delší smlouvu)
Stejně si ale myslim, že Wilson počítá ještě s nějakým tradem - možná čeká jak Clowe začne sezonu - jestli mizerně jako loni apod...
2010-2011 Greiss trade, Nitty + Niemi tandem
2011-2012 Zůstane jen jeden z nich...pravděpodobně Niemi zachytá solidně a za rok uteče jako Malhotra k někomu za 3-3,5 míče...nebo bude vyměněn během sezony nebo bude vyměněn Nitty po sezoně...
Stalock dvojka
2012-2013 Stalock se ujímá žezla protože ukázal že na to má....nebo příjde někdo úplně novej (to za předpokladu že u nás Niemi nepodepsal rok předtím delší smlouvu)
Stejně si ale myslim, že Wilson počítá ještě s nějakým tradem - možná čeká jak Clowe začne sezonu - jestli mizerně jako loni apod...
http://blogs.mercurynews.com/sharks/2010/09/02/eenie-meenie-miney-niittymaki-greiss-have-different-reactions-to-niemis-arrival/
příspěvek z mého oblíbeného blogu...reakce Greisse a Nittyho....Greiss je velmi rozčarován a měl i diskuzi s Wilsonem...jinými slovy chce jít tam kde bude moct hrát...
příspěvek z mého oblíbeného blogu...reakce Greisse a Nittyho....Greiss je velmi rozčarován a měl i diskuzi s Wilsonem...jinými slovy chce jít tam kde bude moct hrát...
Sharkman napísal:http://blogs.mercurynews.com/sharks/2010/09/02/eenie-meenie-miney-niittymaki-greiss-have-different-reactions-to-niemis-arrival/
Wilson mě opravdu zklamal a Greissovi se vůbec nedivím, taky bych byl rozčarován, kdyby mě takhle vyšachovali
Berme to tak že máme v tuto chvíli 3 slušný až hodně slušný golmany s potenciálem NHL a to vše za 4,5 mega!!! To je mín než stál Nabby...to je situace kterou nám může leckdo závidět...a mě se to líbí i když nám trochu chyběj peníze jinde, ale to se dá pořád ještě slušně řešit....3 golmani za 4,5 mega se mě prostě hooodně líbí...s tím se dá pracovat...
Jo je to svým způsobem hezké, ale vůči Greissovi hodně blbé. Jenom bych připomenul že máme ještě talentovaného Sateriho, mimochodem taky fin
JJ Stalock, Sexsmith i Sateri se jevěj slušně a co se týče přehnaných ohledů tak ty holt do tohohle bussinesu nepatřej...
Po tom, co San Jose Sharks podepsali smlouvu s golmanem Antti Niemim, je možné, že bude Thomas Greiss vyměněn.
Neviem či to má z niakeho konkrétneho zdroju , alebo si to proste len domyslel .....
Neviem či to má z niakeho konkrétneho zdroju , alebo si to proste len domyslel .....
Nabby- Admin
Tuším že to bylo na ESPN, Cheech dostane šanci v Dallasu (kterej nesnáším) ale doufám že se tam chytne, přál bych mu to...
Hanz napísal:Tuším že to bylo na ESPN, Cheech dostane šanci v Dallasu (kterej nesnáším) ale doufám že se tam chytne, přál bych mu to...
jojo taky bych přál Cheechovi, aby se zase chytnul
aj ja by som mu to prial ale určite nie keby hrá sa stars. to radšej nech sa vobec nechytá...
žralok- Počet príspevkov : 63
Body : 80
Tak s Nolanem to nikterak nadějně nevypadá...
Áno, o Nolana má už vraj Anaheim väčši záujem ako my ...
Nabby- Admin
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolenie tohoto fóra: