NABBY v Eúrópe
2 posters
Strana 1 z 1
NABBY v Eúrópe
tešil som sa dlho na to že uvidím jeho premiéru v drese Petrohradu.Bohužial , dúfal som že to bude tak o 15:00 ale 17:00 mi absolutne nevyhovovalo a zápas som nevidel kvoli tréningu ...
článok na slovakkhl.sk
5gólov rozhodne je veľa ,štatistiky rozhodne strašné a 2. a 3. gól brankár ako on musel kryť ... snaď to bude len nepodarená premiéra a v sezóne sa mu bude inak dariť ako aj SKA
....
Video - Nabby-ho nie príliš vydarená premiera
_______
Videli ste zápas?čo vravíte na Nabbyho premieru?
článok na slovakkhl.sk
- kód:
Ruský reprezentačný brankár Jevgenij Nabokov prišiel do KHL ako veľká hviezda a tak si predstavoval určite inak svoj premiérový zápas, ktorý nakoniec skončil prehrou a piatimi gólmi v jeho bráne.
Nabokov bol po zápase nahnevaný. Petrohrad síce viedol už 2:0, no napokon prehral s Rigou 4:5 po predĺžení. Bývalého brankára San Jose Sharks postupne prekonali Janis Sprukts, Girts Ankipans, Mikelis Redlihs, Tomáš Surový a v predĺžení Alexanders Nizivijs.
„Náš tím mal hrať disciplinovanejšie a to hlavne v obrane. Dovtedy sa to nezlepší. Potrebujeme sa zjednotiť a stať sa jedným tímom. Myslím, že je však ešte veľmi skoro na nejaké globálne hodnotenia,“ povedal Nabokov, ktorý zhodnotil svoj výkon nasledujúco: „No, ako asi? Môžem hodnotiť brankára po takomto zápase pozitívne? “
Nabokov v zápase čelil 33 strelám, z ktorých inkasoval päť gólov a dosiahol tak len 84,8% úspešnosť zákrokov. Naposledy inkasoval päť gólov v jednom zápase 6. mája proti Detroitu. Vtedy po prvej tretine musel striedať.
5gólov rozhodne je veľa ,štatistiky rozhodne strašné a 2. a 3. gól brankár ako on musel kryť ... snaď to bude len nepodarená premiéra a v sezóne sa mu bude inak dariť ako aj SKA
....
Video - Nabby-ho nie príliš vydarená premiera
_______
Videli ste zápas?čo vravíte na Nabbyho premieru?
Nabby- Admin
- Počet príspevkov : 143
Body : 215
Reputácia : 1
Registration date : 20.08.2010
Re: NABBY v Eúrópe
Tak Nabbyho premiéra asi nebyla podle jeho představ, ale asi se už začíná dostávat do pohody, protože zápas proti Omsku se mu povedl, doufám, že se mu bude dařit a vyhraje aspoň tam pohár, když to nevyšlo v našem dresu Už jsem se připravoval, že bych se na Nabbyho mohl jet podívat do toho Popradu,ale nakonec to nevyšlo, tak snad příští sezonu
speedy- Počet príspevkov : 64
Body : 76
Reputácia : 0
Registration date : 25.08.2010
Re: NABBY v Eúrópe
Tak jsem se po dlouhé době podíval na KHL na statistiky a Nabby je na tom dost mizerně. Průměr gólů na zápas má 3,13 a úspěšnost zákroků 88,5 což je opravdu špatný. Tak snad se Nabby zvedne:)
speedy- Počet príspevkov : 64
Body : 76
Reputácia : 0
Registration date : 25.08.2010
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: